张教练 647-989-0525
2018年 11月 15日 星期四
 
2017春季课程安排-New!

第一学期 (报名截止日期 20161130)

 

Option A: 星期六3:00~4:00 pm 128 415(11 x 60 分钟/每堂)

 

Option B: 星期六4:00~5:00 pm 128 415(11 x 60 分钟/每堂)

 

Option C: 星期六5:00~6:00 pm 128日– 415(11 x 60 分钟/每堂)

 

3 18 放假

 

第二学期 (报名截止日期 20161231)

 

Option A: 星期六3:00~4:00 pm 422日–624(10 x 60 分钟/每堂)

 

Option B: 星期六4:00~5:00 pm 422日–624(10 x 60 分钟/每堂)

 

Option C: 星期六5:00~6:00 pm 422日–624(10 x 60 分钟/每堂)

 

2017 Spring Swimming Lesson Schedule

 

Term one (Registration Deadline:  Nov 30, 2016)

Option A: Saturday, 3:00~4:00 pm January 28 April 15 (11 Weeks x 60 Minutes/ Class)

Option B: Saturday, 4:00~5:00 pm January 28 – April 15 (11 Weeks x 60 Minutes/ Class)

Option C: Saturday, 5:00~6:00 pm January 28 – April 15 (11 Weeks x 60 Minutes/ Class)

 

March 18- No Class!

 

Term Two (Registration Deadline:  Dec 31, 2016)

Option A: Saturday, 3:00~4:00 pm April 22 – June 24 (10 Weeks x 60 Minutes/ Class)

Option B: Saturday, 4:00~5:00 pm April 22 – June 24 (10 Weeks x 60 Minutes/ Class)

Option C: Saturday, 5:00~6:00 pm April 22 – June 24 (10 Weeks x 60 Minutes/ Class)

 

Please Register your 2017 term by email or telephone 647-989-0525 as your earliest convenience, thank you very much. 

 
上传: Lily
Share

Lily Swimming Training